Commissie

V.l.n.r Nick, Denise, Jaime, Maaike, Walter, Carmen, Wybren, Madieke, Gert-Jan, Welmoed, Brian

Ik ben Jaime, 20 jaar oud en de voorzitter van deze prachtige commissie. Mijn taak is om te proberen dit groepje super harde werkers in toom te houden. Ik ben een 3de jaars bachelor student en ik ga hopelijk deze zomer afstuderen en daarna aan mijn master beginnen. In mijn vrije tijd ben ik graag bij ConcepT of lekker borrelen met vrienden. Daarentegen kun je me ook vaak vinden in de sportschool en speel ik op zondag voetbal als trotse speler van VV drienerlo Zondag 2. Hopelijk zien we elkaar in November om samen naar mooie Krattenbrug te kijken!

Ik ben Maaike, 20 jaar en de secretaris van deze commissie. Net als veel andere in deze commissie ben ik nu bezig met mijn tweede jaar civiele techniek. Als civiele techniek student vind ik meewerken aan de krattenbrug een hele leuke uitdaging en kan ik niet wachten tot we daadwerkelijk op de bouwplaats mogen staan. Voordat dat zover is zorg ik met mijn notulen er onder andere voor dat de actiepuntjes niet vergeten worden, zodat we een hopelijk een recordpoging kunnen neerzetten! Daarnaast zal ik jullie ook op de hoogte houden over onze weg ernaartoe. Natuurlijk is dit niet het enige wat mij bezighoud en ben ik naast de studie ook altijd in voor wat gezelligheid om bijvoorbeeld een spelletje te spelen. Zie jullie bij de krattenbrug! 

Mijn naam is Brian en ik ben 20 jaar oud en ik ben een tweedejaars student van Civiele Techniek. In mijn vrije tijd hou ik van voetballen. Als oud lid van AkCie en de Almanak commissie, heb ik al enige ervaring met commissie werk. In de Krattenbrug commissie ben ik de penningmeester. Als penningmeester zorg ik ervoor dat we niet meer geld uitgeven, dan dat we binnen krijgen door onze externen. Ik hoop dat wij het record voor de langste krattenbrug in handen krijgen aan het einde van dit jaar!

Ik ben Denise en ik zit zoals velen van de commissie in het tweede jaar van de studie Civiele Techniek in Enschede. In de commissie ben ik samen met Wybren verantwoordelijk dat alle materialen voor de krattenbrug beschikbaar zijn. Ik wilde graag meehelpen aan de krattenbrug omdat bruggen bouwen natuurlijk super leuk is, dat in combinatie met een wereld record binnen halen leek mij een ontzettend leuke uitdaging. In mijn vrije tijd vind ik het af en toe leuk om rondjes te rennen op de atletiekbaan. Daarnaast ben ik ook altijd in voor gezelligheid en kan je me normaal gesproken op dinsdagavond in de stad vinden (wanneer dit mogelijk is). 

Ik ben Wybren de Jong en ik ben een tweedejaars student  civiele techniek. Ik vind het erg leuk om muziek te maken en nummers te schrijven, en zo nu en dan ben ik nog wel is op het sportveld van de campus te vinden om te korfballen. In de commissie vervul ik de taak van externe relaties, waarbij ik tijdens het proces contact onderhoud met betrokken externe bedrijven.  Zo komen we hopelijk met z’n allen tot een nieuw record!

Mijn naam is Walter en ik leef al 20 jaartjes op deze aardkloot. Ik hou ervan om uitgedaagd te worden en dat is precies waarom ik graag mijn kratje/steentje wil bijdragen aan deze wereldrecordpoging om een krattenbrug te bouwen met een zo groot mogelijke overspanning. Verder past dit natuurlijk geheel in mijn straatje als Civiele Techniek student, bruggen bouwen! Met mijn interne functie ga ik proberen om een zo gemotiveerd mogelijk bouwteam bij elkaar te zoeken, om het iedereen op de bouwplaats naar de zin te maken en om deze natuurlijk leuk in te richten, ook voor de bezoekers. Verder komen er ook nog een aantal administratieve taken kijken bij deze functie, maar daar ga ik jullie niet mee vervelen, dat gebeurt namelijk toch achter de schermen 😉 Als laatste wil ik nog even zeggen dat ik het volste  vertrouwen heb in het slagen van dit project dankzij deze topcommissie!

 

Ik ben Carmen, 20 jaar en ik zit in mijn 2e jaar van civiele techniek. Naast de studie probeer ik te volleyballen, wat niet altijd lukt. Ook zit ik bij Palette waarmee ik elke dinsdag borrel. Hiervoor heb ik in de First Year commissie en Symposium commissie gezeten. Bij CraTeX ben ik Chief of Logistics. Dit betekend dat ik moet zorgen voor de vergunningen en logistiek, wat hopelijk tegen die tijd met corona allemaal gaat lukken. Zodat we met zijn alle een nieuw record kunnen halen!

Ik ben Gert-Jan. Net zoals velen van deze commissie tweedejaars student Civiele Techniek. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vrienden te vinden. Maar ik zit zo nu en dan ook nog wel eens op een mountainbike. Bij de krattenbrug ben ik, samen met een aantal anderen, verantwoordelijk voor het ontwerp van de brug. Zelf vind ik mechanica een interessant onderwerp, in combinatie met zo’n groot project was de keuze voor het ontwerpteam dan ook snel gemaakt. Ik kijk er dan ook vol vertrouwen naar uit het record  weer naar Enschede te halen!

Ik ben Madieke ben 20 jaar en ben net als de meeste andere van de commissie nu 2e jaars Civiel student. Binnen de commissie ben ik deel van het Design team en ben ik met anderen verantwoordelijk voor het design van de krattenbrug die het record weer naar Enschede moet gaan halen. Dit betekend dat wij ervoor moeten gaan zorgen dat de brug uiteindelijk in theorie kan blijven staan. Ik ben bij de CraTeX gegaan omdat ik zelf altijd wel van een uitdaging houd en als civiel student is bruggen bouwen sowieso altijd mooi. Buiten de commissie ben ik in het weekend meestal in Brabant te vinden als leiding bij de scouting. Ook ben ik altijd in voor gezelligheid en zit ik bij Palette, het damesdispuut van Civiele Techniek, waarmee we elke dinsdag een borrel hebben. Samen met de rest van de commissie heb ik er vertrouwen in dat het ons gaat lukken! 

Ik ben Nick en ik ben 3e jaar civiele techniek student in Enschede. Het bouwen van een krattenbrug van zo’n grote overspanning leek me een hele leuke uitdaging en het leek me interessant om te zien hoe de theorie die je leert kan worden omgezet in een ontwerp. Daarom heb ik ook meegewerkt aan het ontwerp in het Design team. Nu ik bestuur van ConcepT ben gaan doen, vervul ik samen met Welmoed de rol van begeleidend bestuurslid, waarbij we een beetje toezicht houden op de commissie en het proces richting de recordpoging. Naast het ontwerpen van de krattenbrug, voetbal ik ook graag. Verder ben ik erg close met mijn huis waar we vaak leuke dingen mee doen en in goede oude tijden was ik op dinsdagavond vaak in de stad te vinden voor een drankje en ik hoop dat dat snel weer mogelijk is. Ik hoop jullie te zijn bij de recordpoging!

Mijn naam is Welmoed en ik ben 21 jaar oud. Inmiddels zit ik in mijn derde jaar van de studie Civiele Techniek. Binnen de commissie vervul ik samen met Nick de rol van begeleidend bestuurslid. Voordat ik bestuur van studievereniging ConcepT werd, heb ik ook aan de brug mogen rekenen en was ik deel van het designteam van CraTeX. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om (bord)spelletjes te spelen, biertjes te drinken of rondjes te lopen. Hopelijk zien we elkaar in november!